Jak se to počítá
Člověk klikne na váš osobní odkaz a nainstaluje aplikaci z obchodu. Zatím se nic nepočítá. Jakmile obchod potvrdí skutečný nákup, doporučení se potvrdí a začne provize. V aplikaci se nic nezadává. Jedna osoba může být přiřazena právě k jednomu partnerovi a rozhoduje účtenka z obchodu — přeinstalace aplikace nevytvoří druhé přiřazení.